Specialist in projectbouw


Ook in projectbouw denkt Etilex met u mee. Vindingrijk en met kennis van zaken bedenken wij optimale oplossingen. De mogelijkheden van ons uitgebreide machinepark zijn ongeëvenaard. Wij zagen en frezen ook ongebruikelijke platen, bijvoorbeeld minerale en brandvertragende materialen. Hoe precies een opdracht ook luistert; wij leveren de door u gevraagde kwaliteit. Zelfs als de tolerantiefactor vrijwel nul is. Door onze grote voorraden zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen we snel leveren.

 

Team Etilex bestaat uit tactisch en strategisch specialisten die werken aan projectbouw opdrachten.
Displays grootwinkelbedrijven

Voor bekende grootwinkelbedrijven, maar bijvoorbeeld ook vliegvelden leveren wij grote oplagen instore solutions. U kunt hierbij denken aan displays, gimmick-materials en andere presentatieobjecten. 

Voor de meubelbranche produceren wij klantspecifieke rompen voor banken en fauteuils.  

Etilex is al sinds jaar en dag de vertrouwde partner voor binnenhuisarchitecten en projectinrichters. Het gaat hier om de inrichting van grote lobby’s van hotels, theaters, bankfilialen, etc.  We leveren schenkels voor onder meer ronde muren, slingerbanken, muurbanken en zogeheten treincoupé-opstellingen.

Voor casco- en grootschalige betonbouw, zoals kantoren en ziekenhuizen, produceren wij schenkels voor tussenwanden. Verder ook verstevigingsplaten voor de achterzijde van gipsen systeemplafonds, zodat daar lampen of speakers aan bevestigd kunnen worden.

 

Voor festival- en eventorganisaties verzorgen wij de modulaire podiumbouw van main stages. Deze podia variëren enorm omdat de specificaties sterk variëren per thema- en locatie.

 

Voor casco jachten levert Etilex zwevende vloerplaten die aan de hoogste veiligheidseisen moeten voldoen. Het gaat om speciale plaatmaterialen met rubber tussenlagen om resonantie tegen te gaan. Jachten zijn uitgekiend ontworpen en zijn als het ware een legpuzzel. Dit betekent nul tolerantie en 100 procent perfectie!

 

We helpen u graag

Neem vrijblijvend contact op

Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.